Unieke eiken keuken op basis van standaard keukensystemen

HomeEiken keuken

Klop Meubelen is gespecialiseerd in het leveren van een eiken keuken voor verschillende keukensystemen als IKEA, KVIK en Bruynzeel. Een eiken keuken van massief hout is al leverbaar vanaf €47 per frontje.

Standaard kastjes en elementen aangevuld met eiken hout

Bij verschillende keuken leveranciers zijn kastjes en andere keukenelementen te koop welke volledige gestandaardiseerd zijn en daardoor goed betaalbaar zijn. Vaak is de keuze in bedekkingsfrontjes beperkt tot frontjes gemaakt van gefineerd materiaal en niet van hout. Klop Meubelen heeft het leveren van keukens met massief eiken frontjes op deze kastjes gestandaardiseerd. Op deze manier ontstaat er een unieke modieuze keuken voor een betaalbare prijs.

Luxe keuken betaalbaar voor iedereen

Een keuken van Klop Meubelen zorgt voor een unieke sfeer in een huishouden. Eikenhout is een houtsoort met een unieke uitstraling. Eiken is een duurzame houtsoort en zorgt voor een natuurlijke look in het huishouden. Daarnaast straalt een keuken van hout kwaliteit, rustiek en robuust uit. Dat zal ook gevoeld worden wanneer een deur of lade wordt geopend aan het gewicht. Eiken hout is een hard hout soort waardoor het geschikt is voor gebruik in een keuken. Bij Klop Meubelen hebben we verschillende soorten eiken wat kan variëren van een strakke look tot een meer rustieke look. Daarnaast kan een houten keuken worden behandeld met verschillende afwerkingen. Een blanke behandeling voor de natuurlijke look of toch een kleur aan de hand van de Rubio Monocoat behandelingen.

Wat heeft eiken voor eigenschapen?

Eikenhout is al eeuwen één van de meest toegepaste houtsoorten voor een interieur en constructie toepassingen. Eiken is sterk en hard, maar toch goed te bewerken en af te werken. Er zijn grote verschillen tussen eikenhout, de bekendste eiken soorten zijn.

  1. Europees eiken
  2. Amerikaans wit eiken
  3. Amerikaans rood eiken
  4. Japans eiken

De eiken keuken van Klop Meubelen wordt gemaakt  van Europees eiken, wat in Nederland het meest wordt toegepast. Hiervan worden meubel, deuren, parket, kozijnen maar ook schepen en sluisdeuren gemaakt.

Eiken onderhoud

Eikenhout kan worden gerookt of gebeitst. Klop Meubelen behandeld de eiken keuken doormiddel van oliën. Klop Meubelen adviseert onderhoud doormiddel van het onderhoudspakket van Rubio. Daarnaast adviseert Klop Meubelen, indien nodig, de eiken keuken licht op te schuren en opnieuw te oliën.

 Kijk snel bij de voorbeeldopstellingen en kom met ons in contact

Heeft een keuken van eiken de interesse gewekt, kijk dan bij onze voorbeeldopstellingen voor een prijsindicatie. Onze voorbeeldopstellingen tonen een kleine, middel en grote keuken op basis van de IKEA configurator. Er is een prijsindicatie gegeven voor een volledige keuken, exclusief installatie. Uiteraard is het ook mogelijk om direct met ons in contact te komen via ons contact formulier.

Keukeneiland