Een greeploze keuken op basis van standaard keukensystemen

HomeGreeploze keuken

Klop Meubelen is gespecialiseerd in het leveren van een greeploze keuken voor verschillende keukensystemen als IKEAKVIK en Bruynzeel. Een keuken eiland van massief hout is al leverbaar vanaf €47 per frontje.

Standaard kastjes met hout voor een greeploze keuken

Bij verschillende keuken leveranciers zijn kastjes en andere keukenelementen te koop welke volledige gestandaardiseerd zijn en daardoor goed betaalbaar zijn. Vaak is de keuze in bedekkingsfrontjes beperkt tot frontjes gemaakt van gefineerd materiaal en niet van hout. Klop Meubelen heeft het leveren van keukens met massief houten frontjes op deze kastjes gestandaardiseerd. Op deze manier ontstaat er een uniek keuken voor een betaalbare prijs.

Luxe greeploze keuken betaalbaar voor iedereen

Een greeploze keuken van Klop Meubelen zorgt voor een unieke sfeer in een huishouden. Eikenhout en Amerikaans noten hout zijn houtsoorten met een unieke uitstraling. Een keuken van hout is duurzaam en zorgt voor een natuurlijke look in het huishouden. Daarnaast straalt een keuken van hout kwaliteit, rustiek en robuust uit. Dat zal ook gevoeld worden wanneer een deur of lade wordt geopend aan het gewicht. Bij Klop Meubelen hebben we verschillende soorten hout wat kan variëren van een strakke look tot een meer rustieke look. Daarnaast kan een houten keuken worden behandeld met verschillende afwerkingen. Een blanke behandeling voor de natuurlijke look of toch een kleur aan de hand van de Rubio Monocoat behandelinge

Wat is een greeploze keuken?

Een greeploze keuken is een keuken waar geen greepjes op worden bevestigd. In plaats hiervan wordt met een vingerfrees een greepje gecreëerd in het materiaal van de keuken. Een keuken van massief hout is hier ideaal voor. Een greeploze keuken zorgt voor een uniek uiterlijk omdat de keuken alleen uit hout bestaat, zonder onderbreking van een greepje. 

Kijk snel bij de voorbeeldopstellingen en kom met ons in contact

Heeft een keukeneiland van hout de interesse gewekt, kijk dan bij onze voorbeeldopstellingen voor een prijsindicatie. Onze voorbeeldopstellingen tonen een kleine, middel en grote keuken op basis van de IKEA configurator. Er is een prijsindicatie gegeven voor een volledige keuken, exclusief installatie. Uiteraard is het ook mogelijk om direct met ons in contact te komen via ons contact formulier.

keukeneiland modern