Unieke houten keuken op basis van standaard keukensystemen

HomeHouten keuken

Klop Meubelen is gespecialiseerd in het leveren van een houten keuken voor verschillende keukensystemen als IKEA, KVIK en Bruynzeel. Een houten keuken van massief hout is al leverbaar vanaf €47 per frontje.

Standaard kastjes en elementen aangevuld voor een houten keuken

Bij verschillende keuken leveranciers zijn kastjes en andere keukenelementen te koop welke volledige gestandaardiseerd zijn en daardoor goed betaalbaar zijn. Vaak is de keuze in bedekkingsfrontjes beperkt tot frontjes gemaakt van gefineerd materiaal en niet van hout. Klop Meubelen heeft het leveren van keukens met massieve houten frontjes op deze kastjes gestandaardiseerd. Op deze manier ontstaat er een unieke modieuze keuken voor een betaalbare prijs.

Luxe houten keuken betaalbaar voor iedereen

Een keuken van Klop Meubelen zorgt voor een unieke sfeer in een huishouden. Eiken en Amerikaans notenhout zijn houtsoorten met een unieke uitstraling. Eiken en noten zijn duurzame houtsoorten en zorgen voor een natuurlijke look in het huishouden. Daarnaast straalt een keuken van hout kwaliteit, rustiek en robuust uit. Dat zal ook gevoeld worden wanneer een deur of lade wordt geopend aan het gewicht. Eiken en notenhout zijn harde hout soorten waardoor het geschikt is voor gebruik in een keuken. Bij Klop Meubelen hebben we verschillende soorten hout wat kan variëren van een strakke look tot een meer rustieke look. Daarnaast kan een houten keuken worden behandeld met verschillende afwerkingen. Een blanke behandeling voor de natuurlijke look of toch een kleur aan de hand van de Rubio Monocoat behandelingen.

Verschillende houtsoorten

Een keuken van hout kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en sfeer.  Eiken hout is een goed voorbeeld van een houtsoort met een robuuste, stoere uitstraling. Dit type hout is bovendien in verschillende vormen verkrijgbaar. Een variant zonder knoesten, lichte knoesten en grote knoesten. Daarnaast is Amerikaans notenhout een goed alternatief, Amerikaans Noten is een taai, harde soort hout. Amerikaans notenhout heeft een mooie, donkerbruine kleur waardoor het een luxe uitstraling heeft. 

Houten werkblad

Hout geeft een keuken een gezellige uitstraling. De warme tint van hout draagt hierbij aan maar ook de natuurlijke aard van het materiaal levert een fijne sfeer. Kiest u liever voor een subtiele invloed van hout, dan is een houten werkblad de oplossing. Een keukenblad van hout biedt nog steeds een warme, stijlvolle uitstraling, maar dan met mate. 

 Kijk snel bij de voorbeeldopstellingen en kom met ons in contact

Heeft een keuken van eiken de interesse gewekt, kijk dan bij onze voorbeeldopstellingen voor een prijsindicatie. Onze voorbeeldopstellingen tonen een kleine, middel en grote keuken op basis van de IKEA configurator. Er is een prijsindicatie gegeven voor een volledige keuken, exclusief installatie. Uiteraard is het ook mogelijk om direct met ons in contact te komen via ons contact formulier.

Keukeneiland